Sneltransport

Sneltransport; wat verstaat Frangenheim daaronder?

Bij ons betekent sneltransport niet alleen maar snel. Natuurlijk is dit een belangrijke eigenschap van sneltransport, maar Frangenheim Transport gaat daarbij wat verder. Wij zien het als een persoonlijke vorm van dienstverlening. Anders dan bij grote transporteurs bent u bij ons een gezicht in plaats van een klantnummer, een persoon in plaats van een anonieme opdrachtgever. Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw zending.

Wij regelen uw sneltransport tot in de puntjes en komen onze afspraken na. Geen vingerwijzen, maar doen wat je afspreekt, met de grootst mogelijk zorg voor uw goederen.

Dat is sneltransport volgens Frangenheim.

Ook uw sneltransport door Frangenheim Transport laten verzorgen? Geen probleem, wij rijden graag voor u. Gebruik het formulier hiernaast en we nemen contact met u op. Of u kunt contact met ons opnemen met de gegevens op onze contactpagina.

Zocht u op “Sneltransport Leiden”?

Als u op zoek gaat naar een sneltransporteur via de zoekopdracht “sneltransport Leiden” komt u al gauw tientallen aanbieders tegen. Zo bent u misschien ook wel hier terechtgekomen, maar dit zegt verder weinig over onze dienstverlening. Wij willen u graag laten ervaren waarin wij ons onderscheiden ten opzichte van ander bedrijven die u vindt als u zoekt naar Sneltransport Leiden. Wilt u ons die gelegenheid gunnen?

“Uw sneltransport zending is bij ons in handen van zeer ervaren professionals en dat voor een uiterst scherpe prijs. Wij vervoeren van envelop tot pallet en alles daar tussenin.”

Rick Frangenheim

Eigenaar

Neem nu contact op

6 + 1 =

Call Now ButtonBel direct