Verhuizer kleine verhuizingen

U gaat binnenkort verhuizen?

Een verhuizing moet van tevoren goed worden voorbereid. Het is veel meer dan spullen van A naar B vervoeren. Het is een vak dat wij beheersen en waar wij ervaren in zijn.  Frangenheim doet het echter anders ieder ander verhuisbedrijf in Leiden. Frangenheim is een compact en daardoor zeer flexibel bedrijf. Dit, in combinatie met de persoonlijke benadering, maken Frangenheim tot de ideal partner als het gaat om verhuizen in Leiden, de Leidse regio of ver daarbuiten.

Verhuizen is plannen. U moet aan veel dingen denken. Daarom is het wel zo prettig als er een ervaren verhuizer meedenkt over het logistiek gedeelte van de verhuizing. Leiden kent meerdere verhuizers, maar Frangenheim is meer dan een bedrijf dat uw dozen en meubels inlaadt. Wij begeleiden uw verhuizing waar nodig. En als u liever een deel zelf doet, dan is dat ook geen probleem. Wij doen er alles aan om uw verhuizing te laten verlopen zoals u dat wenst. Wij kunnen daarbij alleen ondersteunend zijn of juist wat meer. Wat u wenst.

Verhuizen alsof het eigen spullen zijn

Of iets van die strekking. Dat is een kreet die je bij veel verhuizers tegenkomt. Wij verhuizen liever met het idee dat het uw spullen zijn. Immers, wie wil er nou spullen van een ander beschadigen. Wij verhuizen dus niet alsof het onze spullen zijn, maar met des te meer zorgvuldigheid.

U zocht een verhuisbedrijf in Leiden en spreekt onze manier van werken u aan? U hebt uw verhuizer gevonden! Wilt u dat wij contact met u opnemen? Gebruik dan het formuliertje hiernaast. Wil u zelf contact opnemen? Ga dan naar de contactpagina.

Gezocht op verhuizer Leiden?

Wie gaat verhuizen gaat al gauw op zoek naar “verhuizer leiden” en komt dan vele bedrijven tegen. Wij zijn ook op die manier te vinden, maar geven er toch de voorkeur aan om persoonlijk met u te spreken over uw wensen. Op die manier kunnen we veel beter duidelijk maken waarin wij ons onderscheiden van alle andere bedrijven die naar boven komen op de zoekwoorden verhuizer Leiden. Wilt u ons die gelegenheid geven?

“Voor al uw vragen op het gebied van verhuizen, zakelijk of particulier, bieden wij een passende oplossing. Ook het (de)monteren behoort tot de mogelijkheden”

Rick Frangenheim

Eigenaar

Neem nu contact op

9 + 10 =

Call Now ButtonBel direct